Kraljev poslednji nastup

Večeras kasno u noć bi mogli vidjeti kraj jedne ere. Ere Kralja u Clevelandu. Lebron James bi mogao odigrati svoju zadnju utakmicu za Cavse. Ističe mu ugovor, a nakon svega što se dogodilo ove sezone, lako je moguće da će Lebron odnijeti svoje talente negdje drugdje. Warriorsi su se ipak pokazali prejakim, sam protiv njih ne možeš nikako. Curry je dominirao u prve dvije, a onda je Durant preuzeo palicu i Cavsi su se našli u predubokoj rupi.

Nakon ove sezone Lebron je izjavio kako će preko ljeta imati razgovore sa čak 7 klubova. Većina je sigurna da će se pridružiti Rocketsima,a Paul je već počeo sa regrutacijom. Drugi opet daju najviše šanse Lakersima, no gotovo nitko ne daje šansu Cavsima. Što je i u jednu ruku potpuno razumljivo.

Kralj je ove sezone dao sve od sebe da se, ako ništa drugo, dostojanstveno oprosti. Pružio je Cavsima vjerovatno najbolji playoff svoje karijere, riješio je čak dvije sedme utakmice i doveo ovu grupu momaka do još jednog naslova najboljeg na Istoku. Posebno je bio dobar u odlučujućim utakmicama, a ove sezone se “provukao” samo protiv Raptorsa.

Ovom utakmicom se Cleveland oprašta od velikana. Jednog od najvećih koji je igrao ovu igru. Prvi puta je bilo samo “Doviđenja” sada bi moglo biti “Zbogom”.

1 Trackback / Pingback

  1. Hollywoodski blockbuster u najavi... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*