Kuzmić pušten kući!

screenshot

Ovogodišnje pojačanje Crvene zvezde, i nekadašnji košarkaš Reala, Panatinaikosa i Golden Statea, Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Banjaluci, preneli su mediji.

Završio je na operaciji, koja je srećom uspješno odrađena. Oporavak napreduje i brže nego što bi trebalo, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija Kuzmića prvi put posle nesreće.

Kao što se na fotografiji vidi i dalje ima otoke i modro lice, ali osmeh je tu i to je najbitnije.

 Od danas je Ognje i na kućnom lečenju, napustio je bolnicu i ovo je nagoveštaj da njegov oporavak ide dobrim tokom.
“Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu”, navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

Šta se desilo

Sve se dogodilo sredinom jula kada su u sudaru učestvovala dva vozila. Košarkaš Crvene zvezde je teško povređen i prebačen je na hirurgiju Urgentnog centra u Banjaluci.

“Jutros se dogodila saobraćajna nesreća u Banjaluci u kojoj je teže povređen košarkaš. Naše vozilo ga je prevezlo na hirurgiju Urgentnog centra u Banjaluci, lice je podvrgnuto operaciji, to je sve što znamo,” saopštili su u Hitnoj pomoći iz Banja Luke.

1 Trackback / Pingback

  1. Razočaran sam, ali ne iznenađen - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*