Klay “okrenuo prekidač” i ugasio Clipperse

Screenshot/NBA

“Žohari NBA Lige” kako ih voli nazivati njihov trener Doc Rivers izgubili su i drugu domaću utakmicu. Ovaj puta uz Duranta koban je bio Klay Thompson koji je bio tih čitavu seriju. On ih je izrešetao u prvom dijelu, KD je završio posao na kraju i Warriorsi dolaze do 113-105 pobjede i 3-1 u seriji.

Warriorsi su bolje otvorili meč, gotovo stalno su bili u prednosti. Iako je ona znala biti i dvoznamenkasta, Clippersi su se uvijek vraćali u meč. Nakon druge utakmice u seriji, Warriorsi su odlučili posvetiti veću pažnju na Sweet Loua. Sjajno su ga čuvali, a prostor koji su  ostavljali sjajno je koristio Shai, koji je držao Clippse u igri. No, ovo je bila Klayova večer u kojoj rijetko promašuje, kasnije se na to nadoveza i Durant koji je prelomio utakmicu.

Još jednu lošu večer je imao Curry koji ništa nije mogao pogoditi. Ubacio je samo 1 trojku iz 9 pokušaja, no zato se fokusirao na druge stvari. Uhvatio je čak 10 skokova, te je podijelio 7 asista, te se solidno snalazio u obrani. Klay je meč završio sa 32 poena uz 6/9 za tri, a Durant je ubacio jedan više.

Kod Clippersa Shai je ubacio 25 poena, a Galinari 16 uz očajnih 5/20 iz igre. Loua su zaustavili na samo 12 poena, isto koliko je ubacio i Beverley.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Warriorsi srećni, Rocketsi ljuti! - Ostatak Sveta
  2. Hattrick ili prvi u povijesti? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*