Kako se na Lebronu ukazao Isus!

Zeleno je ponovo u modi! Boston je u poslednjem derbiju pokazao zašto je najbolji tim Istoka i prvi kandidat za poziciju broj ‘1’ pred play off. Iako su igrali derbi protiv Clevelanda, trostrukog uzastopnog finaliste i jednom šampiona, tim Brada Stevensa pokazao je moć. Pre svega odbrambenu, i prosto deklasirao Cavse sa 102 – 88. Time je jedan od najboljih šuterskih timova lige ne samo zaustavljen na 88 poena, što im je najmanje u ovoj sezoni, a njihov šut iz igre sveli su na 35 %.

Najvećim zvezdama u oba tima show je preoteo Terry Rozier, rezervista Celta koji je postigao 20 poena u 20 minuta i time sebi priskrbio titulu najboljeg na utakmici. Klupa Celta bila je presudna:

Rozier je postigao osam vezanih poena za Boston u prvoj četvrtini čime im je doneo, pokazalo se presudno, vođstvo od 11 poena. Marcus Smart i Tatum postigli su po 15 poena, dok su Irving i Horford postigli po 11 poena, uz po 9 uhvaćenih lopti.

Lebron je sa 19 poena bio najefikasniji kod Cavsa koje je zabrinula povreda ramena Kevina Lova koji je ranije napustio utakmicu. Tristan Thomspon je imao double double, 10 poena i uhvaćenih lopti.

Ovo je prvi put, iako nije igrao, da se Isaiah Thomas vratio u Boston. Dočekan je ovacijama i zagrljajima. Uz njega po prvi put protiv bivšeg kluba u Bostonu je zaigrao i Crowder. Thomas je u poluvremenu doživeo i ovacije publike koja je ustala i pljeskala mu:

No, navijači Cavsa su primetili jednu drugu stvar. U trenutku dok je Lebron James sedeo na klupi i sagnuo glavu kako bi vezao patike, na njegovoj proćelavoj glavi ukazao se lik isusa:

Nova frizura, photoshop ili neka viša sila, prosudite sami!

1 Trackback / Pingback

  1. Kralj protiv vojske - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*