“Derrick je i dalje moj heroj”

parker rose
Screenshot/Ostataksveta

Nedavno su Bucksi izgubili svog krilnog igrača. Jabari Parker je vrlo brzo dogovorio ugovor s Bullsima i vratio se u svoj rodni grad. Suradnja je potpisana na dvije godine, za 40 miliona $. Parker je išao u srednju školu Simeon u Chicagu. Osvojio je 4 naslova prvaka, te je bio jedan od najboljih igrača u zemlji. Nakon toga je otišao na Duke, da bi ga potom Bucksi birali kao drugog picka na draftu.

U istu srednju školu kao i Jabari, išao je i Derrick Rose. Domaći dečko koji je dominirao u srednjoj školi, stigao je u svoj rodni grad. Postao najmlađi MVP u povijesti Lige i onda je počela kalvarija s povredama. Rose je sada u Wolvesima, pokazao je da još uvijek može igrati dobru košarku, no nažalost nikada neće dosegnuti nivo koji je imao prije povrede. Usprskos tome, Rose je junak u očima svih građana Chicaga. Tako i Jabari Parkera.

-“Derrick je i dalje moj heroj, kao i u očima većine ljudi Chicaga. Njegova ostavština će ostati, biti će jedna od najboljih u povijesti. Mi jako cijenimo Derricka, a i da se sada umirovi on bi za nas i dalje bio legenda.”- izjavio je Parker.

Kao i Roseu, Jabarieva karijera je nažalost obilježena povredama. Gotovo svake sezone je trgao ligamente koljena, te nije odigrao niti jednu punu sezonu. Kada je zdrav, Parker je fantastičan igrač, a sada se čini da je napokon zaliječio sve povrede. Sjajno se uklapa u Bullse i ukoliko ostane zdrav, Parker bi mogao zablistati.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ruža postaje starter - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*