Sudar ‘buldoga’ za obostranu tehničku!

screenshot

Neverovatnom serijom u trećoj deonici, od 20-0, Thunderi su slomili Clipperse (128 – 110), i tako stigli do svoje tek druge pobede u sezoni. Najveće zasluge za trijumf imaju Russell Westbrook i Pul George koji su dali po 32 poena, George je imao i 12 skokova, a West 9 asistencija. Double double učinak imao je Steven Adas sa 18 poena i 10 skokova.

Galinari je sa 27 poena bio najefikasniji kod Clippersa, dok su srpski košarkaši dobili mrvicu. Teodosić je za 6 minuta imao 3 poena, a Boban je igrao 10 minuta i dao je 5 poena, uz 2 skoka, i po 1 asistenciju i blokadu.

No, meč je obeležio fizički a potom i verbalni sukob dva žestoka momka – Westbrooka iz OKC-a, i playa Clippsa Pata Beverlya koji je vrlo žestoko ušao u jedan duel, iako je lopta bila za OKC, i bacio se Westbrooku u kolena. Dvojac koji se ‘prepucavao’ tokom meča, samo je dočekao ovu situaciju i krenuli su verbalni dueli. Sve je završeno obostranom tehničkom greškom.

Srećom ozbiljnijih povreda i posledica nije bilo. Podsetimo 2003, ovaj dvojac imao je sličan duel a tada je deblji kraj izvukao Westbrook koji je zadobio povredu kolena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*