Frustracije u Arizoni

Screenshot/Twitter

Trenutno najgora ekipa Lige su Phoenix Sunsi. Na začelju su Lige, imaju samo 4 pobjede, a u prilično lošoj su formi zadnjih nekoliko utakmica. Kokoškov još uvijek pokušava složiti pravu rotaciju, no trenutno Sunsima ipak fali kvalitete za nešto više. Odnosno za pomicanje s dna.

Protiv Blazersa im je bila druga utakmica zaredom u kojoj ubacuju samo 9 poena u prvoj četvrtini, a tijekom utakmice raiskrilo je između Kokoškova i rookiea Bridgesa. Objašnjavali su se uz aut liniju, kada je Kokoškov povukao Bridgesa van iz igre. Iako su ovi momci mladi, sigurno nisu navikli gubiti, te su frustrirani.

Stvari se nisu smirile ni nakon utakmice. Dva najbolja igrača Sunsa, Ayton i Booker su razmijenili nekoliko “ugodnih” riječi nakon utakmice. Još za vrijeme igre, Booker je ispravljao Aytona oko nekih akcija, te njegovog pozicioniranja na terenu. Ayton je također imao problem s Bookerom, a stvari su riješili nakon utakmice. U svlačionici.

Ovaj dvojac je budućnost Sunsa, Shaq i Kobe 2.0 kako su sami sebe nazvali. No, da bi bili igdje i blizu slavnog dvojca, moraju pod hitno podići razinu igre. Već i ove sezone. Sunsi su jedina ekipa koja je još na jednoznamenkastom broju pobjeda na Zapadu. I to im fali još dosta da bi stigli do 10. Ove godine čak neće moći ni računati da će sigurno imati prvi pick, jer sistem se mijenja. No, vjerovatno ciljaju na Ziona, te postaju Zapadna verzija Procesa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*