“Mi nismo ekipa”

NBCSports

U zadnje dvije utakmice Boston je doživio potpuni poraz od Los Angelesa. Obje ekipe iz LA-a su otišle iz Gardena sa punim plijenom. Clippersi su napravili još i veći preokret nego Lakersi, a ovo nam je dalo do znanja kako ipak nešto ne valja u Bostonu. Ispustili su ogromno vodstvo iz prvog dijela, raspali su se, te su Clippersi relativno lagano došli do pobjede.

Boston je sjajno krenuo u meč, u jednom trenutku su imali čak +28, nakon serije od 15 uzastopnih poena u drugoj četvrtini. Na poluvremenu su imali 19 poena prednost, no nije bilo dovoljno. Clippersi su odmah nakon odmora napravili 28-12 seriju i tu je krenuo pad Kelta. Do kraja su Clippersi stigli Kelte, preokrenuli i na kraju došli do pobjede.

Najviše je ubacio Gallinari koji je imao 19 poena i 10 skokova, a naš Zubac je dobio priliku kao starter. Ubacio je 12 poena uz 9 skokova, dok je također nova akvizicija Shamet ubacio 17 s klupe. U redovima Kelta Hayward je ubacio 19 poena, dok je Tatum stao na 16.

Da nešto ne valja u Keltima, svjedočio je i Morris. -“Jednostavno ne igramo kao tim. Gledam druge ekipe, oni se vesele jedan za drugoga, pomažu u obrani… To kod nas ne postoji. Mi smo samo jedna skupina individualaca.”-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*