Igrač kojeg volimo mrziti

screenshot

Najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela playoffa su Los Angeles Clippersi. Zadali su ogromne muke prvacima, te su smanjili na 3-2 u seriji. Obje tekme su dobili u gostima, a sada brane domaći teren za možebitnih 3-3. U sedmoj utakmici sve je moguće. Ukoliko ih nekim čudom izbace, to će definitivno biti najveće iznenađenje u povijest playoffa.

Cijela ekipa Clippersa je sastavljena od igrača koji nisu Allstar kalibar. No, defitivino igraju kao Allstarevi. Lou Will je nezaustavljiv, dosada nije ubacio preko 24 poena u playoffu, a u ovoj seriji je već 2 puta ubacio preko 30. Harrell zadaje ogromne muke pod košem, što je bilo i za očekivati nakon povrede Cousinsa. No, jedan drugi igrač im drži obranu. Pat Beverley je prije same serije ušao u sukob s Durantom. KD se ne obazire na njega, no ne može se poreći da Beverley igra fantastičnu obranu.

U zadnjoj utakmici uzeo je i nekoliko ključnih šuteva u napadu i tako olakšao Lou, Harrellu I Galinaru, a obranu je odradio na standardno viskom nivou. S njim je oduševljen i D-Wade.

Nekako svi na neki način čak i navijamo za Clipperse. Prava su ratnička ekipa, koja se bori do zadnjeg trenutka. U drugoj utakmici su se vratili iz ogromnog bunara, te su stigli najveću razliku u povijesti playoffa. Warriorsi su izgleda mislili da ih čeka lagan posao. Grdno su se prevarili.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*