Ponavljam, Giannis nije Kobe!!!

wikimedia commons

Izvor: Pick and roll

Nitko nije ni sličan Kobeu. Njegova kombinacija talenta i volje za pobjedom je nešto što nikad nisam vidio u svojoj karijeri.

Ispričat ću vam jednu priču : sjećam se da sam došao na trening kamp Lakersa 2012, nakon ljeta što sam proveo s reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Londonu. Kobe i USA team su nas pobijedili u finalima prije par tjedana. Odmah nakon olimpijskih igara, i prije trening kampa, sam odmarao. Prvi dan treninga Kobe me odmah izazvao na jedan na jedan. I kako je znao da volim igrati post igru, rekao je da samo se to može raditi. Nisam to mogao odbiti. Bio sam u diskretnoj formi ali sam se još oporavljao od ljeta, i znao sam da Kobe mi ne bi dopustio da to odbijem. I tako smo igrali. Trashtalkao me cijelo vrijeme, pa sam ja odlučio mu to vratiti. On je bio spreman da me pobjedi pa sam ja pokušavao davati truda u to koliko i on.

Mamba mentality!

Sjećam se da sam mu govorio : Kobe, sezona je tek počela i ja se još oporavljam, RELAX!

Možda ću vam jednog dana reci tko je pobijedio. Ustvari ne, već to znate.

Volim ovu priču jer mislim da pokazuje koliko je Kobe želio biti spreman za svaku utakmicu. Nikad si ne bi dozvolio da dođe u lošoj formi, bio je uvijek spreman i želio je da i drugi isto budu. Mislim da se nije nikad odmarao, bio je “championship mode” jednostavno. Onih šest i po godina što sam igrao s njim to su bile moje najbolje godine. Naučio sam puno, a razlog je nosio broj 24 na leđima”

Pau Gasol o Kobe Bryantu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*