Momci, Veliki Tata vas posmatra!

screenshot

Završila su finala konferencija, a čak tri tima su povezana sa legendarnim trenerom Greggom Popovichem. Steve Ker, trener šampionskih Warriorsa, bio je igrač u San Antonio pod palicom Popovicha, isto kao i Kawhi Leonard – perjanica Raptorsa – sa kojim su Spursi 2014 osvojili titulu, dok je trener Bucksa Mike Budenholzer čak 17 godina bio pomoćni trener u Spursima (od 1996 do 2013).

Image may contain: 7 people, people standing and text

Steve Kerr je tražio i pomoć od Popa. Naime, viđeni su nedavno na zajedničkoj večeri, a vrlo vjerovatna tema razgovora je bio i Kawhi Leonard. Bivši Popov igrač koji radi dar-mar u ovom playoffu. Kerr je sigurno upitao Popa kako mu stati na kraju ili barem mu otežati posao.

Popovichev rekord

Popovichevi Spursi ispali su u prvom krugu play offa od Jokićevih Nuggetsa, nakon velike borbe.

Pop je postao trener sa najviše pobjeda u povijesti NBA Lige! Prestigao je Lenny Wilkensa na vrhu, te trenutno ima 1413 pobjeda, kada zbrojimo playoff i regularnu sezonu. To je ujedno i više pobjeda od čak 6 NBA franšiza!

Pop has the most wins by a coach in NBA history. More than six NBA franchises. pic.twitter.com/kTbk2Bq8lp

— StatMuse (@statmuse) 14. travnja 2019.

Pop je ovime možda i došao do statusa najboljeg trenera u povijesti. Brojke su definitivno iza njega, a Spursi niti ove godine ne izgledaju bezazleno. Stvorio je najstabilniju franšizu u NBA, redovno igraju playoff, a Jokić i Nuggetsi su već u prvoj utakmici osjetili koliko su opasni.

1 Trackback / Pingback

  1. Još nije kraj za Ludog Srbina - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*