Novi “dark horse” NBA Lige

Još od vremena Nasha, STAT-a i D’Antonia Sunsi nisu imali konkurentnu ekipu. Tada su bili jedna od najzabavnijih ekipa Lige, a nakon njihovog odlaska upali su u rupu iz koje se još nisu izvukli. Unatoč Sarveru, Sunsi imaju jako dobar potencijal za budućnost, Booker je sjajan, Ayton je imao vrlo dobru rookie sezonu, a od iduće bi mogli postati pravi dark horse NBA Lige.

Mogli bi složiti vrlo dobru ekipu. Naime, Julius Randle koji je slobodni agent ovoga ljeta izrazio je želju da potpiše sa Sunsima. Prije dvije sezone, još u Lakersima, pokazao je vrlo dobre igre, a ove godine je pokazao sjajne stvari u Pelicansima. Postao je njihov ponajbolji igrač, a Lakersi su se već počeli kajati što su ga pustili da ode. S Randleom u postavi Sunsi postaju opasna ekipa, no to nije sve.

Booker i Ayton naravno ostaju, a osim sve toga mogu potpisati solidnog Oubre Jr. i još imaju 6. pick na ovogodišnjem draftu. Također imaju i dosta mladih igrača poput Josh Jacksona, Elie Okoboa i ostali koje mogu tradeovati, a prva meta im je Mike Conley. Iskusni bek Memphisa bio bi idealan kao veteran i mentor ovoj ekipi, koja bi u tom sastavu već iduće sezone postala opasni konkurent za Zapadu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*