“Osvojit ćemo naslov – obećajem!”

Screenshot/NBA

Drugu godinu zaredom Rocketsi su naišli na zid zvan Golden State Warriors. Konkretno 4. puta u posljednjih 5 godina. Ovaj puta su dobili jednu utakmicu manje, tako da možemo reći da su prošle sezone bili bliži prolasku nego sada. Iako su Ratnici ključni meč igrali bez Duranta. Zabljesnuli su Klay i Steph, prvi je vukao na početku, a Curry se ubacio u posljednjoj četvrtini i ponovno poslao Hardena i Paula kući.

Obojica ključnih igrača Rocketsa su odigrali dobar meč, Harden je ubacio 35 poena uz 6 trojki, dok je Paul ubacio izuzetno efikasnih 27 uz 11 asista. Nijedan nije zakazao a opet su izgubili. Jednostavno nemaju rješenja za ovakve Warriorse, pa makar oni igrali i bez najboljeg igrača. KD ih je vukao čitav playoff, a Klay i Steph su odigrali možda i najbolje svoje utakmice u doigravanju dosada.

Rocketsi su očekivano razočarani, Paul je izjavio kako se moraju konsolidirati i ponovno krenuti “u lov” iduće sezone.

Vlasnik Raketa je bio vidno razočaran, no obećao je naslov prvaka za Rocketse i Hardena. -“Isprašili su nas na domaćem terenu. Izgubili smo posljednju četvrtinu 10 razlike, to je nedopustivo. Jednostavno moramo biti bolji.”- rekao je nakon poraza vlasnik Raketa Tilman Fertitta.

-“Naše vrijeme će doći, a onda ćemo sigurno biti spremni. Harden će napuniti 30 godina uskoro, no Olajuwon je svoj prvi naslov uzeo s 31 godinom. Obećajem Vam, jednom ćemo osvojiti naslov s Hardenom. Nećemo sigurno sjediti i čekati.Biti ćemo spremni.”-

Morey nije dugo čekao da Hardenu dovede još pomoći. Paul je otišao, stigao je star drug Russell Westbrook. Iako su njih dvojica na papiru totalno nekomatibilni, obojica smatraju da su im sada šanse za naslov veće.

“Ovo će funkcionirati”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*