Bronca oko vrata ide Francuzima

Duel poraženih reprezentacija pripao je nakon preokreta Francuzima. Gubili su gotovo cijelo vrijeme, čak i do 15 razlike, ali u trećoj dionici preokreću stvar i dolaze do 67FOuri-59 pobjede. Uzeli su tako broncu, unatoč vrlo lošim utakmicama Fourniera i Goberta. Australija se ispuhala, jednostavno nije bilo snage, vidjelo se i na Millsu, Bogutu i Inglesu kako jednostavno ne mogu još jednom potenguti.

Prvi dio je pripao Australiji. Igrali su svoju košarku, s puno brzih dodavanja i cutova. Stvari su izgledale dobro za Australiju, dok se Francuska dosta mučila. Fournier opet nije mogao ništa pogoditi izvana, Gobert je imao relativno lošu utakmicu, a prednost Australije je samo rasla. U jednom trenutku su došli i do velikih +15.

U trećoj dionici Francuska okreće vodu na svoj mlin. Batum je s nekoliko sjajnih reakcija u obrani pokrenuo ekipu. Udario je blokadu, spasio loptu iz auta, izborio faul u napadu, dok su na drugoj strani Francuzi uspješno realizirali svoje napade. De Colo je počeo pogađati, Albicy je ubacio dvije važne trojke i priči je bio kraj.

Founirer je ubacio 16 poena, no za to mu je bilo potrebno čak 17 šuteva, dok je De Colo bio puno bolji sa 19 poena i dosta boljom efikasnošću. Ingles i Mills su bili jedini dvoznamenkasti kod umorne Australije. Bili su iscrpljeni nakon meča sa Španjolskom i to se vidjelo.

1 Trackback / Pingback

  1. SP 2019: I posle Španije - Španija! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*