“Revolveraški” dvoboj od 100,000$

revolveraški obracun
Ostataksveta

Tog dana, 17. decembra, 2006., godine košaršaki sve je skinuo kapu jednom geniju. Da, tog dana je Gilbert Arenas isporučio 60 poena Lakersima i time se svrstao u mali broj košaršakih asova kome je to pošlo za rukom.

Podsetimo se toga:

Agent 0 je nas je nedavno ponovo zabavljao. Gilbert Arenas je već 6 sezona umirovljen, a prije dvije godine je izjavio kako bi se volio vratiti košarci. Ako ga dosada nismo shvatili ozbiljno, morali bi početi…No, koliko god je bio poznat po svojim igrama na terenu, toliko je bio poznat i po stvarima izvan terena.

U toku pretprošle sezone je tada član Warriorsa Nick Young je izazvao Arenasa na “revolveraški” dvoboj. -“Šutirati ćemo trojke, navedi mjesto, vrijeme i cijenu”- poslao je poruku Young Arenasu.

Našle se dvije lude glave… Arenasu naravno nije trebalo dugo da odgovori Swaggy P-u. Odgovorio je u svom stilu. Stigao je u dvoranu, istresao 100,000$ iz torbice, izašao na parket i podsjetio nas je zašto je nekada bio smatran za ponajboljeg beka Lige. Arenas je ubacio 95 od 100 ispucanih trojki! -“Lebron bi samnom u ekipi imao prosječno 30 asista, samo bi trebao dodavati loptu meni.”-

Swaggy se nažalost nije pojavio u dvorani, no prilično smo sigurni da bi ovaj dvoboj izgubio…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Druga runda, a Allstar! - Ostatak Sveta
  2. "Čoveče, umalo sam ubio Javalea" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*