NBA se vratio!!

USA TODAY Sports

Nakon tradea deadlinea u kojem se nije specijalno nije desilo za utehu nam je to što se večeras NBA vraća!! Očekuje nas dosta utakmica večeras.

Naša kolonija u Orlandu nije se smanjila iako se to očekivalo. Danas Vučević i ekipa idu na Nurkića i Blazerse. Portland je favorit u ovom duelu. Bekovski par Lillard i McCollum su prejaki za Orladno, a Nurkić bi mogao napraviti dosta nereda sada kada nema Ibake pod košem.

Detroit je hteo da tradea pola ekipe no nažalost nisu uspeli ništa da naprave. Nisu zadovoljni ni Drummondom ni Jacksonom i hteli su ih se rešiti, ali obojica su ostali. Večeras protiv Jordanovih Hornetsa koji su bili dosta tihi u prelaznom roku. Izgleda da su zadovoljni trenutnom ekipom predvođenom Kembom i Batumom.

Zanimljivo će biti večeras u duelu Rocketsa i Pelicansa. Nije sigurno hoće li Cousins večeras igrati, no svakako ćemo popratiti taj duel. Uz to i Rakete su pojačale ionako jaku klupu, te sada imaju 2 najbolja strelca s klupe u ligi. Vidićemo što mogu rastrčani Rocketsi protiv sada najjačeg frontcourta lige Pelicansa.

Jokić igra protiv Kingsa. Prva utakmica u post Cousins eri. Joker bi ovo trebao izdominirati, uzeći u obzir da su Kingsi verovatno još u šoku odlaskom prvog igrača. Izjavili su da u Hieldu vide novog Currya, što je svakako preterivanje no vidićemo što mladi momak s Bahama može večeras.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*