3 tradea za koje bi volili da budu odrađeni danas!

Još malo vremena ima do deadlinea. Možemo slobodno reći da je ovo bio jako zanimljiv prelazni rok, barem što se tiče glasina. Franšizni igrači su bili spominjani u više navrata, a jedan je čak i promenio klub. Uzeći sve u obzir, glasine i potrebe ekipa složili smo 3 tradea za koje bi voleli da budu odrađeni do kraja roka!

3 Wilson Chandler u Raptorse

Toronto misli ozbiljno. Doveli su Ibaku te ojačali petorku na najbolnijem mestu, a sada žele još jednog veterana za pomoć s klupe. U obzir dolaze P.J. Tucker iz Sunsa i po nama bolje rešenje a to je Chandler iz Nuggetsa. Veoma podcenjen scorer, koji ovu sezonu napokon igra potpuno zdrav. Sećamo ga se kada je još u Knicksima ostvarivao dobre brojke, a sada u Nuggetsima je jedan od glavnih igrača s klupe. Kako su sada doveli Ibaku, Patterson više i nije nužan u rotaciji, na njegovo mesto bi komotno mogao ići Chandler s tim da on može pokriti i trojku. U svakom slučaju Raptorsi bi mogli dobiti dosta ovim tradeom.

2 Jimmy Butler u Boston

Ovaj trade čekamo već nekoliko dana. Zadnji šraf u mašineriji Bostona je jedan franšizni igrač kao Butler. Imali bi strašnu obranu izvana s njim i Crowderom, te bi potpuno pokrili Thomasa, a u napadu bi imali još jednu elitnu opciju više nego sada. S ovim postaju ozbiljna pretnja Cavsima

1 Paul George u Lakerse

Magic je već obavio svoj prvi posao, a kako nam se čini u razgovorima je s Birdom oko njegove najveće zvezde. Ingram nije pokazao baš ništa ove sezone. Loše brojke, nekako je nedorečen. Uz njega Randle je bio solidan, no Nance bez problema može pokriti tu poziciju. Uz Russela i Zubca pod košem i Georgeom kao vođom Lakersi bi već iduće sezone mogli u lov na playoff. Uz to još imaju i pick na ovogodišnjem bogatom draftu. Početak Magicove ere bio mogao biti odličan za Lakerse!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*