Cavsi pogađali, Uncle Drew plesao!

(Photo by Jason Miller/Getty Images)

Hawksi su jučer ugostili prvake Cavse. Korver se vratio u svoju staru dvoranu, a navijači ga nisu zaboravili. Dobio je ovacije nakon prve četvrtine i tako su mu zahvalili na odličnog dugogodišnjoj saradnji. Cavsi su odpočetka krenuli silovito. Vrlo su rano otišli na 10 poena razlike, s tim da su u tom periodu već nagovestili sjajnu šutersku utakmicu. Pogodili su u prvih 5 min 4 trojke i tako bitno otežali igranje obrane Hawksima.

Cavsi su na poluvreme otišli sa zalihom od 15 poena. No domaćini se nisu predavali. Iako su pogađali sa svih strana, a Lebron i Kyrie su kombinirano zabili 81 poen, Cavsi su na kraju gotovo ispustili vodstvo. Millsap u završnici pogađa preko Lebrona i smanjuje na samo 1 razlike. No tu na scenu stupa Korver i pogađa vrlo bitnu trojku. Prvo odvojili su se na 4 razlike, drugo oborili su rekord što se tiče pogođenih trojki u regularnoj sezoni!! Pogodili su čak 25 šuteva, a Lebron je stavio čak 6.

Kyrie Irving je bio fantastičan. Driblao je, asistirao i pogađao sve živo, Atlanta ga nikako nije mogla sačuvati. Jedan od najboljih utakmica sezona za Uncle Drewa. Na kraju je završio na čak 43 poena i 9 asista. Pogodio je 5 trojki i bio nerešiva enigma za Schroedera i obranu Hawksa.

Osim Drewa Lebron je bio sjajan. 38 poena, 13 skokova i 8 asista uz 6 pogođenih trojki. S klupe se polako privikava i Deron koji je zabio 9 poena, a Korver je zabio ključan šut i završio na isto tako 9 poena. Kod poraženih Millsap odličan sa 27 ubačaja i 9 skokova, a najbolji je bio Hardaway s klupe. Momak koji je procvetao odlaskom Korvera zabio je čak 36 poena u 35 minuta i gađao sjajnih 5/9 za tri. Nažalost kada Cavsi ovako šutiraju, gotovo ih je nemoguće pobediti. Na kraju je završilo 135-130 za Cavse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*