Dario opet najbolji!

Sixersi su sinoć ugostili Knickse. Zadnje 2 utakmice između ove 2 ekipe su bile jako napete. Obe su bile odlučene zadnjim šutem. Prvo je McConnell doneo pobedu Sixersima u prvom duelu, da bi nakon toga Melo doneo Knicskima radost u nedavno odigranoj tekmi.

Kao što su nam i ostala 2 duela donela egal utakmice, tako je bilo i sinoć. Početak je pripao Knicksima koji su nakon prvog dela vodili 6 razlike. Dario je solidno otvorio utakmicu. Nekoliko puta je izvrsno asistirao, a većinu koševa je zabio na obruču, polaganjima. U drugoj četvrtini se istaklo novo pojačanje Anderson. Zabljesnuo je s nekoliko odličnih ulaza i pomogao Sixersima da pređu u vodstvo do poluvremena.

Druga deonica nam donosi preokret Knicksa, no u zadnjoj četvrtini Dario je preuzeo kontrolu. Zabio je 12 poena u zadnjoj četvrtini uključujući i ključan asista za Andersona 24 sekunde pre kraja utakmice. U zadnjem napadu je osigurao skok i nakon Melovog promašaja uhvatio loptu. Fauliran je, te je hladnokrvno stavio 2 bacanja i osigurao slavlje za navijače Sixersa.

Nakon lošije utakmice protiv Heata Dario se vratio navikama iz februara i opet bio najbolji igrač Sixersa. 21 poen i 10 skokova za našeg krilnog centra. Uz njega Anderson je bio odličan sa ključnim košem i 19 poena. Kod Knicksa cela petorka je bila iznad 16 poena, a najviše je ubacio Rose. Zabio je 20 poena, dok je tragičar Melo stao na 18.

U jednom momentu su izbile i varnice na terenu. Odlična igra Andersona, pa i pomalo gruba odbrana iznervirala je Mela, koji je razmenio par oštrih reči sa svojim čuvarem. Epilog – Anderson je zaradio tehničku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*