Bivši Allstar ranjen u pucnjavi!

Bivši Allstar i zvezda Portland Trailblazersa Brandon Roy ranjen je sinoć u jednoj pucnjavi u Los Angelesu. Nalazio se u poseti svojoj baki, te je ispred njene kuće i ranjen. Čini se kako je pucnjava povezana s bandama, a Roy se slučajno našao na mestu nesreće. Krenuo je zaštititi djecu koja su bili u okolici kuće i nesretno je pogođen u nogu.

Odmah je prebače u bolnicu u Južoj Carolini, no kako povrede nisu bile teže prirode, pušten je kući u Washington na kućnu njegu. Brandon baš nema sreće. Uspešnu karijeru je morao prekinut zbog kronične povrede kolena, a čak se pokušao i vratiti košarci u dresu Wolvesa, no povreda je ipak bila jača.

Trenutno je trener jedne od srednjih škola u Seattleu i tamo ostvaruje izuzetne uspehe. Trenirao je i jednog od najboljih srednjoškolaca Amerike Michael Portera. Za Blazerse je igrao 5 sezona i zabijao je 19 poena uz 4,7 asista u proseku. Nakon što je propustio jednu sezonu, pokušao se vratiti u dresu Wolvesa, no odigrao je samo 5 utakmica prije nego je opet morao pod nož. To je ujedno i bio kraj njegove karijere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*