Leonard spreman za šestu utakmicu ?

nba.com

Spursi sinoć nisu prošli bez problema. Dobili su te nakon produžetka žilave Rocketse, a još se povredio i najbolji igrač Leonard. Čitavu utakmicu nije izgledao dobro, izgleda da još uvek vuče povredu kolena, a sinoć je iskrenuo zglob. Zbog toga je propustio deo zadnje četvrtine i produžetak. Nezgodno je stao na Hardenovu nogu u jednom napadu, a iako se vratio posle toga u igri, produžetak je ipak čitav morao presediti.

Kawhi je uverljivo najbolji igrač Spursa u postsezoni, a ukoliko bi ostali bez njega, sada kada nema Parkera ni protiv Rocketsa nemaju šta tražiti, a kamoli protiv Warriorsa u Finalu. No Leonard je smirio navijače Spursa. -“Da, moći ću igrati iduću utakmicu. Bio je frustrirajuće jer sam htio igrati. Ali bio sam sretan kada sam vidio kako se suigrači trude i na kraju uzimaju pobedu.”-

-“Videlo se tek kada je uzeo 2 šuta s jedne noge. Naravno da nije hteo izaći, no pustili smo ga da vidimo koliko može. Kad više nije mogao izvadili smo ga, a ostali su odradili odličan posao.”- izjavio je Popović posle utakmice.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*