Leonard daje priliku Lakersima!

screeenshot

Lijepa gesta Lebrona Jamesa za Davisovu dobrodošlicu. Prepustio je svoju 23-ojku Davisu, dok je on odlučio uzeti “novu-staru” šesticu. Legendarni broj Davis nosi kroz čitavu karijeru, a sada je dobio tu čast i u Lakersima.

Ova sezona može biti ogroman uspjeh, no i veliki promašaj. U sklopu tradea za Davisa poslali su praktički ostatak ekipe u Wizardse kako bi očistili prostor. Wagner, Bonga i Jones idu u glavni grad, a zauzvrat Lakersima se otvorilo još nešto $ prostora. Davis je također odbio svoj bonus što znači da Lakersi imaju mjesta za još jedan max ugovor. To bi značilo da će svi osim Lebrona, Davisa, Kuzme i još jednog max igrača biti na veteranskim minimalcima.

Dvosjekli mač za Lakerse, jer vidimo kako su prošli Warriorsi koji su imali tanku klupu. Istina, najbolji igrači su se povredili, no ako se Lakersima povredi Davis, a Lebron opet bude propustio toliko utakmica, već u regularnoj sezoni su se našli u problemima.

Od slobodnih igrača Lakersi izgleda ciljaju Leonarda. Održati će sastanak s njima, te će im dati priliku. Povratak D’Angela je plan B, a ako im i to ne uspije imaju dovoljno prostora da okruže ovu dvojicu solidnim igračima.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*