Zen Master ne staje s iznenađenjima!

Zen Master i Knicksi su bili ozbiljni u svojim namerama da krenu nekim drugim putem. Dosada su bacali pare na free agency i to im nije donelo nikakve rezultate. Stvaranje “Superekipe” sa Roseom i Noahom je neslavno popalo, miljama daleko od playoffa ali i prave igre.

Već smo pisali kako će se okrenuti nekim drugim metama na free agency, neće dovoditi high profile igrače, već dobre i kvalitetne rotacijske, te ekipu graditi od Porzingisa. No osim toga odlučili su biti aktivniji i na draftu. Zasada imaju 8. pick, a kako su Blazersi zainteresirani za trade svojih asseta mogao bi se napraviti posao s Knicskima.

Tako misle i u Velikoj Jabuci te su krenuli u pregovore za jedan od pickova prve runde koje imaju Blazersi. Trenutno su njihovi 15. , 20. i 25 pick, a kako je kod Knicksa 8. pick žele izgraditi mladu jezgru na ovom jakom draftu. Svojim najvišim pickom ciljaju na beka, u obzir dolaze Dennis Smith Jr. , šuter Malik Monk te Francuz Franck Ntilikina.

Iako je donedavno ovo bio plan Knicksa, draft mladih igrača + razvitak svojih nada, Zen Master je izgleda opet promenio mišljenje. Naime iako je donedavno jedini nedodirljivi igrač na rosteru bio Kristap Porzingis objavili su kako i Latvijac dostupan za trade!

U Velikoj Jabuci se izgleda mišljenja menjaju kako teče reka Hudson. Prvo su hteli Supertim, to je propalo. Onda je Rose izričito izjavio kako napušta Knickse, sada izgleda da ostaje. I na kraju izjavili su kako idu po pickove, što smo i napomenuli na početku teksta, i grade ekipu oko Porzignisa, a ni mesec dana nakon toga ga odluče tradeati. Čini nam se kako svakih nedelju dana pišemo potpuno novi tekst o Knicskima, kao da prošli nije ni postojao. S ovakvim promenama mišljenja kako vetar piri, od Knicksa ni u idućoj sezoni ne trebamo očekivati velike stvari…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*