Na listi želja i Oklahoma, Hoodie kod MVP-a?

Twitter

Nikad mira u New Yorku. Nedavno su objavili kako su završili sa sklapanjem rostera za iduću sezonu i da s ovom ekipom kreću u trening kamp. Kako je Melo još uvek član Knicksa činilo se kako će tako i ostati, barem do početka sezone. Uprava Knicksa je također izjavila kako Melo zasada ne ide nigde te ga žele u ekipi.

I tek što smo mislili da je ova Melo-saga završila sam Melo je izjavio kako je “prilično optimističan” oko njegovog prelaska u Houston Rocketse. Ovo leto je Melo radio kao nikada prije, krenuo je s pripremama gotovo odmah po završetku sezone i čini se kako bi sada mogao biti spremniji nego ikada.

Rakete su već okupile vrlo dobar tim, stigao je Paul koji sada uz Hardena čini verovatno najbolji bekovski duo lige. Ovo leto su njih dvojica proveli dosta vremena trenirajući zajedno, a nekoliko puta im se priključio i Melo. Igrao je s njima pick up utakmice i čini se kako se jako dobro slažu na terenu. Prema rečima Mela do početka trening kampa, što je ovaj vikend, trebao bi krenuti put Texasa.

No, to nije sve. Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana pojavile su se nove kombinacije. Prema jednoj od njih Melo bi mogao do svog drugara Lebrona u Cavse, u zamenu za JR Smitha i Shumperta. Pojedini smatraju da ovo nije realna opcija, niti da je to dobro za obe strane:

Poto je na listi Melovih želja i OKC koji je sa MVP Westbrookom, i Paul Georgeom, jedan od pretendanata za vrh Zapada:

Konačno, postoji još jedna opcija, o njoj smo već pisali, a to je da se Melo preseli u Blazerse kod Jusufa Nurkića:

1 Trackback / Pingback

  1. Melodrama napokon gotova! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*