Mirza i Bobi dobri, Bojan još namešta ruku

Sinoć smo po prvi put u predsezoni gledali Bobana Marjanovića u dresu Pistonsa i Bojana Bogdanovića, novu uzdanicu Indiana Pacersa.

Stan van Gundy je obećao u novoj sezoni više minuta za Bobija, ali je u porazu Pistonsa od Hornetsa (106 – 108) ipak više prilike (24 minute) dao prvom centru Andreu Drummondu koji je uzvratio double doublom – 16 poena i 15 skokova. Bio je najefikasniji u svom timu. Marjanović je za 11 minuta postigao 5 poena i uhvatio 7 lopti, iz igre je šutirao 1 od 1, dok je promašio čak tri slobodna bacanja (3 od 6) što za njega nije karakteristično.

Na drugoj strani dobar debi Dwighta Howarda, 12 poena i 11 skokova, najefikasniji su bili Monk (19 p) i Lamb (18 p).

Pacersi su dobili Buckse (104 – 86), uz nešto slabije šutersko izdanje Bojana Bogdanvoića. Meč je završio sa 5 poena za 20 minuta, i 1 trojkom iz 5 pokušaja. Na drugoj strani videli smo dobru partiju Mirze Teletovića – 11 poena, 4 skoka, 3 trojke iz 7 pokušaja.

Lance Stephenson je sa 17 poena, po 6 skokova i asistencija bio najbolji kod Indiane, dok je Gary Payton II bio najboji kod ekipe Jasona Kida sa 15 poena, 7 skokova i 5 asistencija.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*