Boban sjajan, Dariju prve minute u predsezoni

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)

Gotovo svi naši igrači sinoć su izašli na parket. Prvi na redu je bio Bobi protiv Pacersa. Bojan Bogdanović je presedio ovaj meč, McMillan ga je odmarao. Zato je Bobi počeo u petorci i odigrao svoj najbolji meč predsezone. U prvom dijelu utakmicu bolji su bili Pacersi. Vodili su skoro čitavo vrijeme u prvom dijelu, a na odmor su otišli s prednošću od 10 poena razlike.

U drugom dijelu Pistonsi se bude, zaigrali su drugačiju košarku i preokreću meč. Na kraju su došli do pobjede od 10 poena razlike. Boban je odigrao sjajan meč. Postigao je 14 poena iz sjajan 6/9 šut, te dodao 5 skokova. Gotovo svi Pistonsi koji su igrali su bili dvoznamenkasti. Ish Smith je također ubacio 14, Tolliver i Bullock po 13, a Ellenson i Stan Johnson po 11 poen.

U ekipi Pacersa veteran Wilkins je s klupe ubacio 14 poena, a Big Al je startao i završio na 12 poena uz 6 skokova. Treba istaknuti da su obe ekipe odmarale svoje najbolje pojednice. Tako da parket nisu videli Turner, Oladipo i Bojan kod Pacersa, te Jackson, Drummond i Harris kod Pistonsa.

Dario Šarić je dobio prve minute u ovoj predsezoni, startao je protiv Kelta i u 20 minuta ostavio solidan dojam. Što se ne može reći i za ekipa Sixersa. Od početka su gubili, a tek su se u posljednjoj četvrtini uspijeli približiti i ublažiti poraz koji je i ovako bio dosta velik.

Stevens je nastavio dosadašnju praksu i opet su mnogi igrači dobili šansu, a ovaj puta je odmarao svoje glavne zvijezde Irvinga, Haywarda i Horforda. Priliku od prve minute tako je dobio Tatum koji je sada bio bolje nego u svojem prvom meču. Najviše je pokazao Ojeleye sa 16 poena, a s klupe je opet bio odličan Nader sa 15 poena. Rozier je odigrao sjajan allround meč sa 15 poena, 10 skokova i 6 asista te bio najbolji pojedinac na terenu.

U ekipi Sixersa Darija nije slušao šut. Vidjelo se da mu je ovo tek prva utakmica, te je šutirao samo 4/10, tj 1/5 za tricu. Ubacio je na kraju 9 poena uz 7 skokova. Najviše je pokazao Simmons za kojega su povrede stvar prošlosti. Ubacio je 15 poena uz 6 skokova, te po 2 blokade i ukradene lopte. Drugi rookie Futlz je pokazao više nego u prvoj  utakmici, no opet se mučio sa šutom te je završio na 12 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*