Warriorsi čuvajte se

Brad Stevens i njegove trupe ne misle stati. 13. pobjeda za redom za Kelte, nakon što su sinoć pali Netsi. Irving se vratio, nosio je masku nakon sudara s Baynesom i njegovim laktom u utakmici protiv Hornetsa, i opet bio najbolji pojedinac svoje ekipe. Kelti su kao i obično odlično otvorili meč. Pogodili su 7 od prvih 9 šuteva i polako počeli stvarati prednost.

No ovo više nije ekipa Netsa od prošlih godina, sada su puno bolji te su se u drugoj dionici potpuno vratili u meč, te se na veliki odmor odlazi s nerješenim rezultatom. Netsi su u posljednjoj dionici prišli na samo 4 poena, no onda se budi čovjek s maskom, Kyrie Irving. Zabija prvo šut, pa ubrzo nakon toga i ulaz, a nakon njega stvar dovršava mladost Kelta. Brown baca alley-up za Tatuma koji odvodi Kelte na nedostižnih 10 razlike.

Tu je priči bio kraj i Kelti su mogli početi slaviti svoju 13. pobjedu zaredom. Čitava petorka je bila dvoznamenkasta, a najviše je ubacio Irving 25 poena. Morris je bio izuzetno efikasan i ubacio je 21 poen uz sjajan 8/12 šut a tom dodao i 10 skokova. Rookie Tatum je stao na 19, dok je Horford ubacio 17 uz 11 skokova.

Kod Netsa koji su igral bez povređenog Russella, najviše je ubacio Harris s klupe. Za samo 20 minuta stavio je 19 poena, dok je u sličnoj minutaži LaVert dodao 15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*