Warriorsi ispisali povijest, Curry se povredio

Golden State Warriorsi su još jednom pokazali zašto su najjača ekipa lige. Ispisali su povijest kao prva ekipa koja se više puta u jednoj sezoni vratila od 20+ poena zaostatka i pobijedila utakmicu. Već neko vrijeme sporije ulaze u utakmice, no kada se zagriju, protivnicima nema spasa. Tako je bilo i protiv Pelikana. Vodili su 21 poen na poluvremenu, no to im ništa nije značilo.

Nakon odmora Warrirorsi se bude i rade 15-0 odmah na otvaranju četvrtine. Nakon toga utakmica je bila u egalu, no Pelikani su uspjeli još jednom otići na dvoznamenkastu prednost. No u posljednjoj četvrtini Igouadala 8 minuta prije kraja vraća prednost Warriorsima, a Pelikani još jednom nekako došli do +3 ali onda Curry pogađa trojku pod faulom i preokreće. Ratnici još ubacuju koju trojku i tu je utakmici bio kraj.

Pred sam kraj susreta loše vijesti za Warriorse. Curry je ukrao jednu loptu Mooreu i krenuo u kontru no krivo je stao i povredio zglob desne noge.

Isti onaj koji je operirao ranije u karijeri. Na sreću nije ništa ozbiljno, došle su X-ray snimke poslije utakmice i bile su negativne. Curry bi mogao propustiti koju utamkmicu, čisto iz opreza, no zasada još ništa nije poznato.

On je bio i najbolji pojedinac kod Ratnika, ubacio je 31 poen uz 11 asista, Klay je stao na 22, a Durant i Green su svaki ubacili po 19 poena. Durant je još jednom isključen, nakon što je ušao u svađu s Boogiem i obojica su dobili tehničke greške i bili izbačeni s utakmice. Holiday je bio sjajan u redovima Pelikana, ubacio je 34 poena, a Moore je imao rekord karijere sa 27 ubačaja. Boogie je prije isključenja ubacio 19 poena i dodao 11 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*