Kako su “We the North” pokorili Istok

Izvor: Back 2 Back

TORONTO RAPTORSI su fantastični!!! Trenutno su 2. na Istoku, 4 pobjede iza Bostona, ali imaju čak 5 utakmica manje, na 5 pobjeda su u nizu, 9-1 u zadnjih 10, a s obzirom kako dobro igra ekipa iz Kanade, mogao bi taj niz i potrajati.

DeMar DeRozan je apsolutni lider momcadi, vise ne dijeli ulogu vođe s Lowryjem i to se pokazuje na njegovim brojkama – 23.9 poena, 4.5 skokova i 5 asistencija, uz 48.4% šuta, DeMar je siguran All Star i ove godine i ostati će na vrhu liste, najpodcijenjenijih igrača u NBA ligi.

Kyle Lowry je otišao korak unazad, kada usporedimo njegove igre unazad par sezona, ali i dalje je jako važan kotačić u “We The North” pogonu. 16 poena, 6+ skokova i 7+ asistencija to sigurno dokazuju, nadamo se da će biti na 100% kada dođe vrijeme doigravanja..

Serge Ibaka i Jonas Valanciunas drže reket, Serge je nešto bolji ove sezone, 13.7 poena na 51.1% šuta, dok Jonas lovi 8 skokova po utakmici, uz solidnih 11 poena.

Dodajmo jos i “ostale”, poput CJ Milesa, Normana Powella, OG Anunobyja, koji se pokazuje kao pravo osvježenje za ovu momčad, Jakob Poeltl dobija dosta minuta i to dobro odrađuje..

I na kraju, dodajmo Dwaynea Caseya, fenomenalnog trenera, koji također ne dobija dovoljno kredita, jer Toronto realno ima slabije rostere od kreme Istocne konferencije, vec par sezona, ali stalno su i vrhu i tu moramo najveću zaslugu dati Caseyu.

1 Trackback / Pingback

  1. Junaci 'Severa' i nova nuklearna sila! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*