Trade na pomolu?

Dvije ekipe sa začelja Zapada su odlučile malo ispremješati svoje karte. Lakersi i Mavsi su krenuli u pregovore oko razmjene dvojice centara, Nerlensa Noela i Juliusa Randlea.

Nerlens Noel je odbio veliki ugovor početkom prijelaznom roka od Mavsa, kako bi išao u potragu za max. ponudom. Nažalost na kraju se morao zadovoljiti sa samo 4 miliona $ na jednu godinu koliko je uspio dobiti pred kraj prijelaznog roka. Nakon toga potpuno je pao u zaborav kod Carsliea koji ga je nekoliko puta i javno krizitirao.

“Minute se moraju zaraditi”

Noel ove sezone igra najmanje u karijeri, nasupao je u samo 18 utakmica, a igra 18 minuta u prosjeku. Trenutno je i povređen, tako da ima opravdanja zašto ne igra, no i kada je bio zdrav nije viđao parket. On bi se vrlo dobro uklopio u sistem Lakersa. Defenzivni centar koji sigurno nije zaboravio igrati, a bio bi veliki upgrade u odnosu na Boguta.

Randle je donedavno bio projekt Lakersa, no čini se da su digli ruke od njega. Kuzma je preuzeo njegovu ulogu zvijezde pod koševima, dok veću rolu u ekipi ima i Larry Nance. Krajem ove sezone mu ističe rookie ugovor i čini se kako Lakersi nisu voljni nastaviti suradnju. Prosjek minuta mu je drastično opao, igra malo više od 20 u prosjeku, te bi i njemu sjajno godila promjena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*