Big Baby završio iz rešetaka

Bivša NBA zvijezda i član šampionske generacije Kelta, Glen Big Baby Davis uhićen je prošli mjesec u Marylandu, te su mu prišivene ozbiljne optužbe. Naime, Big Baby je bio u hotelu Hampton Inn, te se iz njegove sobe počeo osjetiti miris marihuane. Nakon što je vlasnik hotela prijavio slučaj nadležnima, odlučili su mu pretražiti sobu. I imali su što naći.

Davis je u sobi sakrivao preko 120g marihuane, te je imao nešto više od 90,000$ u kešu i “crnu listu” tj ceduljicu na kojoj su još bila zapisana dugovanja. Što bi kod nas rekli crta. Policija je izjavila kako je ta “crta” pisana poznatim slengom koji koriste dileri, te su uhitili Davisa. Suđenje bi trebalo biti krajem ovog mjesca.

Inače Big Baby je imao solidnu NBA karijeru u kojoj je zaradio preko 30 milion $. Naslov prvaka je osvoji s Keltima, u šampionskoj generaciji s Rondom, Allenom, Pierceom i Garnettom. Osim za Kelte proveo je 3 sezone u Magicu, te još 2 u Clippersima u kojima je i završio NBA karijeru. Ukupno je imao prosjek od 8 poena i 4,4 skoka tijekom karijere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*