Top 5: Učinak naši za 28/3 i 29/3/2018

1 Dario Šarić

Još jednom Dario se pokazao kao ključni igrač Sixersa. Ostali su bez Embiida, a Dario je sjajno povukao u odsutstvu najbolje igrača Sixersa. Zarazio je igrače svojom energijom i na kraju su ipak uspjeli slomiti ovaj puta žilave Knickse. Odličan na oba kraja terena, u napadu je sjajno pratio Simmonsa i zabio sve što mu je ovaj servirao. Ubacio je i koji dalekometni šut i završio s najviše poena u ekipi. U obrani borben kao i inače, imao jednu sjajnu ukradenu loptu koja je podigla dvoranu na noge.

2 Nikola Vučević

 

Da Netsi nemaju pravog centra pokazao je i naš Nikola Vučević. Zabijao je na sve načine, standardno je bio prva napadačka opcija Magica, a osim sebe razigrao je i suigrače. Upisao je 5 asistencija, sjajno je dodavao s visokog posta. Ubacio je do kraja 24 poena, te dominirao u skoku i pokupio čak 15 lopti.

3 Mario Hezonja

 

Magic je protiv Netsa igrao na naš pogon. Odličnom Vučeviću pridružio se i Mario Hezonja sa sjajnom allround partijom. Super Maria je bilo svuda po terenu. Napadački je odradio odličnu utakmicu. Ubacio je dosta šuteva, te bio agresivan po koš. Na kraju je stao na 23 poena, a prikupio je i 3 asista. U obrani je sve sigurniji, odgovora mu ova pozicija, a počeo je skupljati i solidne skakačke brojke.

4 Bojan Bogdanović

 

Sinoćnjmom utakmicom Babo je postao osmi igrač koji je ubacio 25+ poena, a da su mu ostale statističke kategorije bile prazne. Protiv Kingsa Babo se fokusirao samo na jednu stvar- zabijanje koševa. I to je radio na vrhunskom niovu. Šuterski odličan, ubacio je točno 25 poena, bio savršen sa linije penala. Ubacio je svih 9 pokušaja, uključujući i dva vrlo bitna na samom kraju utakmice. Na kraju su Pacersi uzeli pobjedu zahvaljujući Oladipu koji je ubacio trojku za pobjedu.

5 Bogdan Bogdanović

 

Za razliku od svog prezimenjaka Bogdan je dobro popunio sve statističke kategorije. Bio je najbolji strijelac Kingsa na ovoj utakmici, a kao i uvijek bio je najbolji kada je najpotrebnije. Na krilima njega i Hielda Kingsi su se vratili u utakmicu. Pogodio je i trojku 5 sekundi do kraja za samo -1. Nažalost nisu uspjeli skroz preokrenuti no Bogi je odigrao sjajnu utakmicu.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*