Kingsi ga “obradovali” na rođendan!

Nba

Sacramento Kingsi izgleda da nisu ništa naučili iz tradea s DeMarcusom Cousinsom. Nakon što su mu obećali da ga neće tradeati Boogie je nedugo nakon “obećanja” pakirao svoje kofere za New Orleans. To su mu javili u neverovatno nezgodnom trenutku. Davao je intervju za vreme Allstar vikenda kada je saznao neugodnu vest.

Zbog toga je i dan danas u svađi s GM-om Divcem i vlasnikom Kingsa Vivekom. Boogie je rekao da još uvek ne priča sa njima, te da ne može verovati da su ga tako lagali. Došli su na lošu reputaciju nakon toga, a taman kada su se stvari malo slegle i smirile Kingsi su opet našli načina da šokiraju.

Anthony Tolliver je jučer imao rođendan, te su mu Kingsi kao prave gazde čestitale na Twitteru. To je lepa gesta, no ono što je usledilo posle je sigurno šokiralo Tolivera. Naime nedugo nakon čestitke dobio je otpusno pismo! Kingsi su otpustili Tollivera na njegov rođendan. Nije imao garantiran ugovor za iduću godinu, te su Kingsi odlučili iskoristiti opciju da mu ne produže ugovor.

Nije problem samo otpuštanje, kao što nije bio ni trade Boogiea, već način na koji su to napravili. Prvo Boogieu nisu ništa morali obećavati, a Tollivera su lagano mogli otpustiti još prošle nedelje ukoliko su to imali u planu. Jako loš potez Divca i uprave Kingsa, u nekim situacijama se zapitaš kako mogu razmišljati na taj način…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*