“Ovo je sranje!”

Momci iz South Beacha neće po dobrome pamtiti utakmicu protiv Netsa. Utakmica je prošla jako loše za njih, iznenađujuće su izgubili, a još je gora situacija bila poslije nje. Heat je bolje otvorio meč, vodili su 30-16 u prvoj dionici, a uspjeli su do sredine druge održavati prednost. No, nakon odmora Netsi sustižu rezultat i ulazimo u egal završnicu. Kako nismo imali pobjednika nakon 48 minuta, otišlo se u produžetak.

I u produžetku se igralo koš za koš. Glavnu ulogu kod Heata je preuzeo Wade. Zabijao je i asistirao i donio prednost Heatu 40 sekundi do kraja sjajnim dodavanjem za Johnsona. No, Lavert ubacuje floater na drugoj strani i to će se na kraju pokazati kao ključan koš. Heat je imao nekoliko prilika za pobjedu. Prvo je Richardson promašio otvorenu trojku, a nakon time outa i Wade je promašio ulaz. Tražio je faul, no nije ga dobio i Netsi su pokupili skok i pobjedu. U redovima Heata najbolji strijelci su bili Dragić i J.Johnson sa po 18 ubačaja, dok je Olynik s klupe dodao 16. Hollis-Jefferson je predvodio Netsa sa 20 poena, dok je junak Lavert ubacio jedan manje.

Iako su izgubili na ovakav način utakmicu, bilo je puno gore poslije nje. Već duže vrijeme se priča kako Heatu ne treba Whiteside, te da igraju bolje bez njega. Propustio je 9 utakmica zbog povrede i ovo mu je bila prva nakon povratka. No, Spoelstra ga je držao na klupi cijelu posljednju četvrtinu i produžetak. Kada protivnici igraju smallball Hassana nigdje na parketu. To ga je jako naljutilo poslije utakmice. -“Imamo jednog od najbolji centara Lige. Zašto se prilagođavamo protivnicima. Puno ekipa uopće nemaju dobrog centra. Ovo je sranje. Ima puno ekipa u Ligi kojima bi koristio dobar centar.”- izjavio je ljutiti Whiteside.

Ovo je možda i kraj njegove karijere u Heatu. Već duže vrijeme traju nesuglasice sa Spoelstrom, a Hassan je najplaćeniji igrač Heata koji uopće nije iskorišten. Prema ovome što je izjavio Hassan izgleda da želi otići, a vjerujemo da se ni u Heatu neće buniti. Tako da postoji vrlo velika mogućnost da Whiteside promijeni boju dresa iduće sezone.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Koliko može Process? - Ostatak Sveta
  2. Hassan se pridružuje Greek Freaku? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*