“Ponovo se osjećam kao sportaš”

Početak sezone je bio katastrofalan za Kelte i Gordona Haywarda. Iako nam se sada čini kao da je to daleka prošlost, sigurno se dobro sjećamo njegove povrede prije početka sezone. Ubrzo nakon nesretnog događaja, Gordon je krenuo sa oporavkom. Tijekom sezone je odradio odličan posao, a u jednom trenutku su čak morali usporiti njegov napredak.

Gordon želi na parket već ove sezone

Normalno, uprava Kelta je odbacila svaku mogućnost da se Gordon vrati na parket. Napredak je bio vidljiv, a Kelti su iznenađujuće odradili ovaj playoff. I bez dva prva beka su stigli do Finala konferencije, te imaju legitimnu šansu za ulazak u Finale. Na putu im stoji Lebron James, no za ovu ekipu ovo je nevjerovatan uspjeh. Osim toga, dobre vijesti im stižu i od Gordona kojemu oporavak teče  po planu.

Trenutno je u Indianapolisu sa svojim privatnim trenerom. Počeo je ozbiljno trčati i raditi s loptom, a i sam Gordon je izuzetno zadovoljan s napretkom. -“Stvari idu jako dobro za mene. Slobodno Vam mogu reći da se ponovo osjećam kao sportaš. Posljednjih nekoliko tjedana u Indianapolisu sam napravio sjajan napredak. Rano se ustajem, napuštam hotel oko pola 10, te treniram sve do 6 sati popodne. Radim sve, puno trčanja, teretana, šuterski treninizi. Sve napreduje po planu.”- rekao je Hayward i dodao kako je izuzetno ponosan na svoju ekipu koja je ostvarila ovaj iznenađujući rezultat.

Iako su postojala nagađanja da će se Irving i Hayward vratiti ukoliko Boston uđe u veliko Finale, Kelti su to u startu odbacili. S ovom ekipom su stigli ovako daleko, riskirati još veću povredu jednog od ove dvojice nema smisla- pogotovo kada ovako dobro igraju. Iduće sezone Kelti polako ali sigurno postaju glavni kandidati za osvajanje Istoka, a mogli bi čak zaprijetiti i Warriorsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*