Poznato sveučilište dobija svoju franšizu

NBA liga je prvenstveno jedan veliki biznis. Gleda se što veća zarada, naravno u skladu s tim Silver razmatra proširenje Lige. Već je uveo dosta novina, od promjene formata All-star utakmice, do promjena draft lutrije. Sada je NBA liga odlučila kako je pravo vrijeme za proširenje, te aktivno traže gradove koji bi bili validni da imaju svoju franšizu.

Ovo je sjajna vijest za sve old-school ljubitelje NBA lige zato jer bi mogli ponovo vidjeti košarku u Seattlu. Supersonicsi su ekipa koju nikako ne možemo prežaliti, Kemp i Payton su nas oduševljavali u Jordanovoj eri, a da su opstali sada bi gledali Westbrooka u tom dresu. Možda i Duranta, tko zna.

Jedan od dužnosnika Lige Jarrett Sutton je izjavio kako bi još jedan grad osim Seattlea trebao dobiti svoju franšizu. Razmatra se i Kansas City. -“Da budem iskren, Kansas City će sigurno u nekoliko idući godina dobit svoju franšizu. Ovo je stvar koju sam čuo iz nekoliko izvora. Samo je pitanje vremena. Uz njih Seattle je najveći kandidat i oba grada bi uskoro trebala imati svoje klubove.”- objavio je Jarrett.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*