7 klubova u šest meseci, konačno našao svoj NBA dom…

Wikipedia

Izvor: Germanijak.hr

Američki košarkaš Deandre Liggins koji je u šest mjeseci promijenio čak sedam klubova, konačno se usidrio u New Orleansu u drugom mjesecu ove godine.

O čemu se radi? Liggins je prošlu sezonu završio kao igrač Dallasa, a član Mavericksa je bio i početkom ljeta. No, kako Ligginsov ugovor za ovu sezonu nije bio garantiran, onda je on bio predmet mnogih transakcija tijekom ljeta.

Prvo ga je od Dallasa u tradeu uzeo Houston koji je prikupljao igrače koje će poslati u Clipperse u tradeu za Chrisa Paula. Jedan od njih je bio i Liggins, a Clippersi su ga neposredno prije početka trening kampa u novom tradeu poslali u Atlantu. Hawksi su ga ubrzo otpustili da bi s Miamijem potpisao ugovor za trening kamp. Tamo nije zadovoljio trenera Erika Spoelstru pa je Liggins morao tražiti novu priliku koju je našao u Milwaukeeju. Za Buckse je odigrao 31 utakmice u kojoj je igrao prosječno 15,5 minuta sa skromnih 1,8 poena i 1,6 skokova po utakmici.

Početkom ove godine Bucksi su mu uručili otkaz, a Pelicansi ponudili desetodnevni ugovor. U Pelicansima je trajao još neko vrijeme s novim desetodnevnim ugovorom i – zadovoljio. Iz SAD-a stižu vijesti kako je klub postigao dogovor oko dvogodišnjeg ugovora s igračem. Točnije, Liggins će potpisati do kraja sezone, a iduće sezone ugovor će mu biti djelomično garantiran.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*