Dragan saves the day!

dragan bender
AP Photo/David Zalubowski

Trenutno, jedan od naših “najtiših” igrača je Dragan Bender. Svi znamo koliki potencijal posjeduje, no nikako da ga u potpunosti iskoristi. Nalazi se u dobrom okruženju, mlada ekipa Sunsa mu odgovara, a samo je pitanje vremena kada će eksplodirati.

Nedavno, gledajući Reddit, naletio sam na jednu vrlo zanimljivu priču o Draganu Benderu. Naime, jedan korisnik Reddita je bio na ljetovanju u Hrvatskoj. Jednom prilikom otišao je na piće, te je susreo visokog konobara. Krenuli su u priču i ispostavilo se da je taj konobar zapravo išao u školu s Benderom.

-“Peter (konobar) se jako dobro sjećao Dragana jer je bio izuzetno visok i uvijek se isticao. Uvijek je nosio prekratke hlače koje mu nisu prelazile koljena (Dragan nije došao iz bogate obitelji). Taj puta kada je Dragan spasio dan je bilo u razredu. Dragan je uvijek sjedio u zadnjoj klupi i mogao si ga primjetiti čim uđeš u razred. Imali smo ispit iz jednog predmeta kod jednog od najboljih i najopuštenijih profesora. Profesor je postavio uvjet pred ispit: Ako Dragan iz zadnje klupe pogodi koš za smeće na drugom kraju razreda, s papirom cijeli razred će proći ispit. Dragan je nakon toga nezainteresirano zgužvao papir, pogledao kroz prozor i bacio prema košu. Pogodio je. Samo se nasmijao, a cijeli razred je prošao ispit. Ubrzo nakon toga je otišao u Izrael igrati za Maccabi, tako da se nismo još dugo viđali.”

 

1 Trackback / Pingback

  1. Bender završio sa Sunsima - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*