“Želim biti poput Mikea”

screenshot

Nuggetsi su odigrali odličnu utakmicu protiv Wolvesa. Lopta je kružila cijelo vrijeme, a čitava ekipa je imala čak 40 asistencija. Sjajna timska košarka, u kojoj je najviše uživao naši Nikola Jokić. Centar koji gaji baš takav stil igre u ovom meču je ubacio 18 poena, te je podijelio 7 asista u samo 25 minuta igre. Više nije bilo niti potrebno, Nuggetsi su s lakoćom dobili ovaj meč.

Nakon utakmice Jokić je bio oduševljen sa svojom ekipom i načinom na koji su igrali. -“Bilo je jako zabavno. Svi dijele loptu, svi čine druge sretnima. Imali smo stvarno puno asista danas, što znači da smo igrači odličnu košarku. Napokon smo se izvukli iz mini krize, tako da je ovo sjajan osjećaj.”- rekao je Nikola.

Prije ovog meča Nuggetsi su dobili samo jednu od 5 utakmica, Rocketsi su ih počeli stizati, no sada se vraćaju kući na domaće utakmice, a prema ovome čini se da je krizi kraj. Za vrijeme te krize, trener Malone je održao sastanak sa igračima te ih otvoreno pitao što žele napraviti od ove sezone- samo ući u playoff ili nešto više. Jokića su pitali nakon ove utakmice tko bi želio biti, a Joker nije propustio priliku da se našali. -“Volio bih biti Michael Jordan. Hteo bi biti Jordan, to znači da bih imao već 6 titula.”- našalio se Jokić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*