Nuggetsi ispadaju iz trke

Frustracije navijača (i igrača) Denver Nuggetsa su sve veće i veće. Nakon što jednu utakmicu dominiraju, drugu utakmicu su u stanju izgubiti od najlošije ekipe Lige. Memphis Grizzliesi nisu pobiejdili čak 7 tjedana, u prijevodu imali su čak 19 zaredom izgubljenih utakmica. Sve dok nisu naletjeli na Denver Nuggetse.

Katastrofalna šuterska večer čitave ekipe koštala je Nuggetse pobjede, a možda čak i playoff mjesta. Na ovakvom Zapadu svaki poraz se kažnjava, a pogotovo kada izgubite utakmicu u kojoj ste trebali upisati laganu pobjedu bez previše napora. Od početka je bilo jasno da će ovo biti sve samo ne lagana utakmica. Katastrofalnu prvu četvrtinu su završili sa 17 poena minusa. U drugoj su se počeli vraćati, stigli na pristojan zaostatak, no Međedi su ponovo krenuli u posljednoj četvrtini.

Bio je egal meč, no Nuggetsi nisu ništa mogli pogoditi izvana. Istina, bili su bez najboljeg strijelca Harrisa koji se povredio u utakmici protiv Pistonsa, no to nije opravdanje za poraz od ovako slabe ekipe. Najbolji u redovima Nuggetsa je bio Jokić, ubacio je 17 poena uz 12 skokova, no imao je samo 5/15 iz igre. Ništa bolji šut nije imao Murray koji je šutirao 5/18 za 16 poena, a ukupni šut Nuggetsa je bio 36%.

 

Brooks je odigrao odličnu utakmicu za Grizzliese, ubacio je 24 poena, a Evans je dodao 20 uz 7 asistencija za prekid ogromnog negativnog niza Memphisa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*