“Moje je da pomažem Thobiasu, pitajte ga to posle…”

Screenshot/Youtube

76ersi su dobili i drugi meč u nizu, bilo je 131 – 115, i sada protiv Netsa vode 2-1 u seriji.

Tijekom zagrijavanja šanse Netsa za drugu pobjedu protiv Sixersa su bitno narasle. Embiid se krenuo zagrijavati, no koljeno je previše bolilo da bi mogao igrati, te se presvukao u odijelo i sjeo na klupu. Bez svog centra Sixersi su slabija ekipa, pogotovo kada uzmemo u obzir da je baš Embiid radio najveću razliku u ovoj seriji.

Početak je bio u znaku Sixersa, koji su stigli i do dvoznamenkaste prednosti. Onda je u igru ušao LaVert. Sjajnom serijom vratio je Netse u igru. Ubacio je 6 poena zaredom, odnosno prvih 14 poena Netsa u četvrtini i tako sam dovukao Netse do egal rezultata. Do odmora Sixersi se ponovno odvajaju, a prelomili su meč u trećoj dionici, nakon što je Redick ubacio nekoliko trojki.

Najbolji igrač Sixersa je bio Ben Simmons koji se osvetio za komentare prije utakmice. Dudley je izjavio kako je Simmons sjajan igrač u tranziciji, no da je na postavljen napad čisti prosjek. Ben je pokazao kako i na postavljen napad može zabijati. Netsi su ga ignorirali na permiteru, što je značilo da ima dovoljno prostora za ulaz. Nazabijao se poena, a na kraju je stao na 31, što mu je carrec high, uz 9 asista.

Odličan je bio i Harris koji  je ubacio 29 poena uz velikih 16 skokova i savršenih 6/6 za tri poena. U redovima Netsa trojac Russell-Lavert-Dindwiddie je bio standardno najbolji. No, ovaj puta premalo za raspoložene Sixerse.

Boban Marjanović je meč završio sa 14 poena (3/5 za dva, 0/1 za tri, 8/8 slobodna bacanja), uz 8 skokova, asistencijom, ukradenom loptom, a imao je i četiri izgubljene lopte:

“Znam koja mi je uloga u timu. Znam šta mi je činiti. Moje je da pomognem ekipi, da štitim koš, a i da pravim akcije za Tobajasa Herisa. Mislim da on to ceni. Kada budete pričali s njim, sigurno će vam to i on reći,” našalio se Marjanović na račun svog najboljeg prijatelja u NBA.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Durant se napokon pojavio, Pop dobio novog bisera - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*