Divac doveo NBA legendu

Nba

Vlade Divac je odlučio još malo “ojačati” svoj stručni stožer tako što je potpisao NBA legendu. Joe Dumars, bivši šampion s Pistonsima postao je “specijalni savjetnik” Kingsa.

Dumarsu nije strano raditi u NBA uredu, jer je gotovo 14 godina vodio svoje Pistonse, te je složio “onu” Bad Boys ekipu 2004. godine. Dumars je iskusni NBA funkcioner, bio je predsjednik košarkaških operacija i GM, te će njegovo iskustvo biti neprocjenjivo u ovoj mladoj ekipi. Surađivati će usko sa Stojakovićem i pomoćnim trenerima Kingsa, tako da će biti na raspolaganju i igračima i ostalim dužnosnicima Kingsa.

Na Zapadnoj strani, jedno od najvećih iznenađenja sezone su bili Sacramento Kingsi. Svi su bili skeptični prema Divcu i načinu na koji je složio ekipu, ali momci na terenu su sve razuvjerili. Odigrali su sjajnu sezonu, bili skoro do kraja sezone u borbi za playoff, nešto što nitko od njih nije očekivao.

Mlada jezgra Kingsa izgleda sjajno, potpomognuta s nekoliko iskusnih veterana na parketu, a od ove sezone i novi trenerom Luke Waltonom. Bivši trener Lakersa kao da je jedva čekao da dobije otkaz u Lala Landu i da se zaposli kod Divca. Odmah mu je dao posao i Kingse će iduće sezone voditi perspektivni Luke

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*