Warriorsi potpisali centra, Boogie izvisio!

screenshot

U prva dva dana prijelaznog roka većina igrača je potpisala svoje nove ugovore. Dogodile su se ogromne promjene, a kao i uvijek imamo ekipe koje su odlično odradile posao, a opet imamo ekipe i koje su totalno razočarale.

Trenutno jedan od najzvučnijih dostupnih igrača (ne računamo Leonarda) je Boogie Cousins. Nesretnik je imao ogromnih problema s povredama u Warriorsima, tako da mu je popala još jedna sezona. Tek što se oporavio od povrede tetive, povredio je mišić u prvoj utakmici playoffa. Uspio se vratiti, ali je bio totalno izvan forme.

Najviše zbog loše sezone, nitko ne želi riskirati s Boogiem, tako da je on još uvijek bez ponuda. Očekivao je max ugovor, a čini se da bi opet mogao dobiti samo minimalac. Očekivalo se da će mu Warriorsi ponuditi nastavak saradnje, ali se to definitivno izjalovilo jer su u toku jučerašnjeg dana potpisali Willey Cauley Staina, dosadašnjeg centra Kingsa:

Ovim definitivno Boogie zatvara svoje poglavlje u GSW-u, a kako stoje stvari za njega nema interesovanja u NBA. Bar ne za neke velike pare. Ostaje da se vidi da li će mu neko ponuditi i minimalac.

1 Trackback / Pingback

  1. Free agency: 'Lažni' Duncan potpisao za Lakerse - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*