Spasonosni trade

Screenshot/Youtube

Prošli tjedan imali smo veliki blockbuster trade. Ukratko, Netsi dobili Hardena, Rocketsi Oladipa, Cavsi Jarreta Allena i Indiana Pacersi Carisa Laverta. Krajem prošle sezone počele su glasine kako Dipo nije više zadovoljan u Indiani, te vjerovatno neće produljiti ugovor koji ističe koncem ove sezone. Kako je nastup u playoffu završio najranije moguće, ispadanjem od Kelta u prvom krugu – morale su uslijediti promjene.

Ceh je prvi platio McMillan, a za nezadovoljnog Oladipa dobili su mlađeg, čak i jednako dobro i talentiranog Laverta koji uz to ugovor ima još tri godine. U posljednjih nekoliko godina Pacersi su postali pravi majstori za potpisivanje podcjenjenih igrača, počevši sa Oladipom – kojega su dobili za nezadovoljnog PG-a, pa nakon toga Brogdon, a posljednji je TJ Warren koji je imao nestvarni nastup u “balonu”.

Prava je sreća da se ovaj trade dogodio, posebno za Laverta. Ako stavimo na stranu da dolazi u ekipu u koju bi se lagano trebao uklopiti i ostvariti korak dalje u karijeri, na redovnom liječničkom Lavertu je pronađena cista na bubregu. Prava je sreća da je Lavert bio tradean i da je morao na liječnički pregled. U suprotnom išao bi na pregled tek prije iduće sezone. Detaljnijih informacija još uvijek nema, osim da je Lavert izvan terena na zasad neodređeno vrijeme.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*