“Mator sam ja više za ovu reprezentaciju”

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača na koje računa za novembarske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Mnoge je iznenadilo što na tom spisku nema Vladimira Štimca, simbola jedinstva i borbenosti reprezentacije Srbije po vođstvom Đorđevića.

Štimac se povukao iz reprezentacije, a nedavno su ga kolege s Radia S upitale par pitanja oko njegovog oproštaja. Uhvatili su ga u nezgodnom trenutku, dok je kupovao četkice za zube, no Štimara se nije dao smesti.

Tihi i hrabri junak Srbije otišao je tiho, mada u stručnom štabu Srbije najavljuju dostojanstven oproštaj. Kako je za Sportklub rekao Jovica Antonić, pomoćnik u reprezentaciji:

“Štimac je rekao posle Evropskog prvenstva da je vreme da se oprosti, da dolaze mlađi centri. On će dobiti zvanično od Saveza priznanje za 100 utakmica. Potvrdio je da će biti u Beogradu.”

Lekcija iz patriotizma Vladimira Štimca!

Reprezentacija Srbije će se okupiti 21. novembra 2017. u Beogradu i treniraće u dvorani „Aleksandar Nikolić“, gde će u petak 24. novembra u 20.00 časova odigrati meč prvog kola kvalifikacija za SP protiv Austrije. U ponedeljak 27. novembra, Srbija će u drugom kolu na istom mestu u 20.00 časova ugostiti Gruziju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*