Loša večer Splash Brosa, no lagana pobeda Warriorsa!

Warriorsi su meč počeli, kako je najavljeno, bez Duranta. Mccaw je kreno u petorci i nije se baš iskazao. U prvoj četvrtini Warriorsi su stigli do prednosti. Iako nisu bili sjajni u napadu, u obrani su dominirali a potpuno su zaustavili McColluma i Lilarda. U drugoj dionici malo se bude Blazersi i stižu prednost. Harkless je bio odličan i postigao je 15 poena u prvom poluvremenu.

No nakon pauze totalni raspad Blazersa. Zabili su samo 12 poena u četvrtini. To je najmanje poena koje su Warriorsi dopustili svojim protivnicima još od uvođenja ograničenja napad. -“Smirili smo se u napadu. Prvi deo smo igrali dosta kaotično prema napred, a zbog toga je patila i naša obrana. Kada smo to doveli u red i obrana je bila dobra.”- izjavio je Kerr nakon pobede.

Ključ ove utakmice je bilo zaustavljanje sjajno dua Lillarda i McColluma. Nakon što je prošlu ubacio 41 poen McCollum je sada ubacio samo 11 poena, dok je Lillard završio na 12 ubačaja. Harkless je stao na svojih 15 poena iz prvog dela. Blazersi jednostavno nisu imali šanse ovu utakmicu i sada se tek vidi koliko im fali Jusuf Nurkić. Bekovi su zakazali i jednostavno nije imao ko zabiti koš. 12 poena u četvrtini je poražavajuće i to se ne smije dešavati playoff ekipama. Sigurni smo da s Jukom u petorci to ne bi bio slučaj.

Kod Warriorsa neočekivano je iskočio Javale Mcgee. Bio je 100%-tan, zakucao je sve što su mu bacili i stavio je na kraju 15 poena uz 5 skokova. Curry je imao lošu šutersku veče no ipak je bio najbolji strelac i ubacio je 19 poena uz po 6 skokova i asista. Klay je stao na 16 poena no kombinirano su šutirali 12/35. Green je opet popunio sve statističke kategorija i imao je samo 6 poena, no 12 skokova i 10 asista.

Kod Blazersa Lillard i McCollum su stali, Damien je ubacio 12, C.J. 11 poena, a najbolji strelac je bio Harkless sa 15 ubačaja i to sve u prvom delu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*