Bucksi razmontirali Raptorse, Međedi do prve pobede!

Sinoćna večer u NBA ligi nam je donela dosta uzbuđenja. Odmah u prvoj utakmici Lebron James je pokazao ko je gazda lige. Bez Lovea i Irvinga u zadnjoj četvrtini potpuno je preokrenuo Pacerse i srušio mnoštvo rekorda. Verovatno je tu seriju završio, jer Pacersi se sigurno neće vratiti iz ovog ponora. Sigurnija oklada je metla, no da će Pacersi uzeti i jednu pobedu.

Giannis i Bucksi su u drugoj tekmi pokazali da Raptorsi i dalje nemaju igru za playoff. Neverovatno je kako se raspadnu. Jedna od najboljih napadačkih ekipa lige u regularnom delu jednostavno nema rešenja protiv vrlo dobre obrane Bucksa. Ostavili su ih na samo 12 poena u prvoj četvrtini i tu je priči već bio kraj. Derozan i Lowry se moraju pod hitno probuditi inače se Raptorsima ne piše dobro.

Na kraju su Međedi promenom startne petorke uspeli uzeti pobedu Spursima. Randoplh je odigrao odličan meč i uz Conelya bio glavni pokretač stvari za Grizzliese. Pop je na drugoj strani poludio na svoju ekipu, najviše zbog manjka truda i energije i verujemo da možemo očekivati puno bolju utakmicu od Spursa idući puta.

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers RECAP

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks RECAP

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies RECAP

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*