Bullsi i Jazzeri oslabljeni, Westbrook na popravnom!

pba-online.net

Veliki peh je zadesio Bullse prije prve utakmice na domaćem terenu. Ostali su bez Ronda na neodređeno vreme i sad možemo reći da su stvari opet na početku. Iako imaju 2 pobede prednosti, sada kada nema Ronda šanse su im bitno smanjene. Butler je bio prvi strelac, no Rondo je radio sve na terenu i bio pravi vođa, a što je još gore njegove zamene su Grant i Carter Williams… Celtcsi ovo moraju iskoristiti da vrate formu i da pokažu da su zasluženo uzeli to prvo mesto na Istoku, a ne samo silom prilika, tj lošom formom Cavsa pri kraju sezone.

Još jedan duel MVP-a no ovaj puta u Oklahomi. West je imao monstruoznu zadnju utakmicu, no sve je prosuo očajnom zadnjom četvtinom. Iako ni Rakete ne igraju briljantnu košarku, pogotovo u obrani imaju 2 pobede. Prva je bila lagana, u drugoj su se malo mučili no i dalje su bez većih problema došli do obe pobede. Thunderi moraju pod hitno proigrati. Pod Thunderi mislim na ostatak ekipe koji ništa nije pokazao. Pogotovo nominalno treća violina ekipa Oladipo (prva i druga je Westbrook) koji ama baš ništa nije odigrao. Donovan će morati pronaći rotaciju ukoliko želi uzeti barem neku pobedu.

Jazzeri su i dalje bez Goberta no u solidnoj su situaciji. Donose 1-1 iz LA i sada na domaćem terenu imaju priliku uzeti obe pobede i šokirati Clippse. Moraju naći načina da zaustave Jordana jer otkako nema Goberta radi im šta hoće. Favors i dalje nije u top formi i to je najveći problem, no ostali su tu tako da bi večeras mogli ozbiljno zapretiti Clippersima. Kod Riversa u ekipi svi mogu igrati (osim Austina, no to i nije toliko strašno) Paul i Jordan će i opet morati dobro surađivati, a očekuje se i standardna kvota poena od Griffina i Reddicka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*