Wall Star i ubojita levica!

U seriji Wizardsa i Hawksa dominiraju domaćini. Zasad su sve pobede uzele domaćinske ekipe, a sinoć su tradiciju nastavili i Wizardsi koji sada nakon ove pobede imaju 3-2 vodstvo. Utakmica je kao i gotovo sve dosada bila celo vremena u egalu. U prvom delu Hawksi su bili za nijansu bolji, a Wizardse je u igri držao Beal. Odigrao je sjajan početak utakmice, pogodio je gotovo sve, a pri kraju četvrtine kada su ušle rezerve ostao je samo Beal i dominirao. Bio je na oba kraja terena, u obrani i napadu i držao praktički sam da se Hawksi ne odvoje. Schroeder je također odlično počeo, pogodio je svih prvih 5 šuteva i uz  Millsapa doneo prednost Hawksima.

Za potez večeri bio je zadužen John Wall koji je pretrćao ceo teren i levom rukom zakucao preko protivnika:

Na poluvremena Wizardsi odlaze s minimalnom prednošću. U drugom delu opet gledamo napetu utakmicu u kojoj se nijedan ekipa nije odvajala. Problemi za obe ekipe su bile osobne greške. Howard je dobio 4. još u 3.četvrtini, a 5. odmah na početku zadnje dionice. Slična stvar je bila i s Morrisom. Izdržao je početak utakmice bez faulova, no 4. je pokupio u 3. dionici i nije se vraćao do pred sam kraj utakmice.

Na kraju smo videli pravu dramu. Schroder pogađa šut s distance i približava Hawkse na samo 2 razlike malo više od minute prije kraja. Na drugoj strani Wall vraća šut i rezultat na 4 razlike za Čarobnjake i tu Hawksi rade veliku grešku. Iako to ne priznaju. Nakon što su promašili napad nisu radili faul i zaustavili vreme, pa su Wizardsi samo potrošili ostatak vremena što je bio i lagano priveli utakmicu kraju.

-“Mislio sam da će nas faulirati, ili bar pokušati udovojiti. Ali pustili su nas da potrošimo svo vreme.”-izjavio je Wall koji je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu. Ubacio je 20 poena uz čak 14 asista, a najbolji je bio Beal koji očito jako voli domaći teren. Sinoć je završio na 27 poena, a odličan s klupe je bio naš Bogdanović. Napokon je progirao i ubacio je 14 poena i uhvatio čak 6 skokova.

-“Jednostavno moramo biti bolji kada je utakmica u egalu. Bili smo blizu ovaj puta.”- rekao je play Hawksa Schroeder koji je opet bio najbolji u svojoj ekipi. Šut mu je odličan kroz čitavu seriju, a sinoć je završio na 29 poena uz 11 asista. Millsap je ubacio 21 poen uz 11 skokova.

1 Trackback / Pingback

  1. Recap sezone: Atlanta Hawks - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*