LaVaru Ballu zabranjeno ići na treninge Lakersa!

Svi već znamo za Lavara Balla i njegove klince. Trojica braće su izuzetno talentovani košarkaši no prava zvezda porodice Ball je njihov otac. Imao je dosta medijskih istupa, pa je kasnije odlučio pokrenuti svoju liniju odeće i patika, a bio je glasan u tome da će njegov sin igrati samo za Lakerse. Prema njegovim rečima niti jedan drugi tim ne dolazi u obzir.

Iako je nedavno Magic izjavio kako ne razmišljaju samo o Ballu već imaju i neke druge opcije, on, trener Walton i GM Pelinka viđeni su na večeri s Lonzom u jednom od restorana u LA-u. Rekli su da će ga uzeti samo ako zadovolji na treninzima, no posle ovoga i dalje su glavni favoriti za njegovo dovođenje.

Treninzi će uskoro početi, a tamo će Lonzo imati priliku da pokaže zašto bi Lakersi potrošili drugi pick na njega. No tim trenizima pristup neće imati i njegov otac LaVar. Trener Walton je izjavio kako su treninzi zatvorenog tipa, no da im se Lavar slobodno može pridružiti na večeri dan prije. -“Mislim da je trening nešto što se mora raditi iza zatvorenih vrata, no večera je već druga priča. Sigurno će biti zanimljivo s njim, tako da je slobodan da nam se pridruži.”- izjavio je Luke.

Nadodao je Walton da još uvek nema nikakve naznake koga će birati na draftu. -“Ako ga draftamo, onda ću ga i trenirati. Biti će deo ekipe, deo naše familije. I to je sve što ću reći. Ovo je NBA i nećemo dopustiti nekim vanjskim faktorima da utiču na našu odluku.”-završio je Walton.

1 Trackback / Pingback

  1. "Lakersi nemaju vođu, zato im je Lonzo potreban." - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*